Dr. Taha Özyürek, endodonti alanının zirvesi olarak kabul gören 'Dünya Endodonti Zirvesi'nde gerçekleştireceği sunum ve konuşmayla dünyanın dört bir yanındaki hekimlere hitap edecek.


Türkiye, ağız-diş sağlığı alanında gerek hekimleri ile gerekse de malzeme üretim potansiyeli ve kalitesi ile dünya liderliğine oynuyor. Stanford Üniversitesi'nin 22 bilimsel alanı ve 176 alt bilim dalını sınıflandırdığı ‘dünyanın en etkili bilim adamları' listesinde yer alan ve Dentac Ar-Ge Danışmanı Endodonti Uzmanı Dr. Taha Özyürek, 9-12 Kasım tarihleri arasında Şili'de düzenlenecek Dünya Endodonti Zirvesi'nde dünyanın dört bir yanından gelecek hekimlere yeni tedavi yöntemlerini aktaracak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Taha Özyürek, "Dünya Endodonti Zirvesi, ağız ve diş sağlığında dünyanın buluşma noktası olarak kabul görüyor. Burada dünyanın dört bir yanından gelen hekimlere ve sektör paydaşlarına diş tedavilerinde geliştirdiğimiz yeni yöntemleri aktaracağım. Hem şahsım hem de hekim camiamız adına gururluyum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim" ifadelerini kullandı.