Eşsiz bir şelale manzarasına sahip olan Karavanpark, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Karavan Parkı’nda bu yıl da yoğunluk yaşandı. Birçok farklı imkânı sunmasından dolayı karavan tutkunlarının tercih ettiği tesis, misafirlerine huzurlu bir ortamda tatil imkânı sağlıyor. Özellikle Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Polonya’dan turist ağırlayan Karavanpark, 10 ayda 1500 karavana ev sahipliği yaptı. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavanpark’ın en önemli özelliği hem doğal güzelliklere hem de tarihi kent merkezine oldukça yakın olması. Konaklama için Karavanpark’ı seçenler, gün içerisinde Tarsus’un tarihi kent merkezini, çarşılarını gezebiliyor.

 

Karavanpark içerisinde ayrıca endemik ve aromatik şifa bitkiler, portakal, limon ve mandalina ağaçları da bulunuyor. İçerisinde tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da vatandaşın hizmetine ücretsiz sunuluyor. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın da sık sık ziyaret ederek misafirler ile sohbet ettiği Karavanpark, yurtdışı ve yurt içinde sosyal medya fenomenleri, turistler ve youtuberler tarafından paylaşılıyor ve iyi yorumlar alıyor. Ulusal Kamp ve Karavan Fedarasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve eşi Akil Özdağ’da sık sık Karavanpark’ı ziyaret ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

“TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK OLMASI DİLEĞİYLE”

Kayseri’den Tarsus’a gelen ve emekli olduktan sonra karavan hayatına başlayan Salih Atalay,” Tarsus Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, Karavanpark’ta eş edindik dost edindik, çok huzurlu bir ortam burası. Tarsus’un tanıtımı, ekonomisi açısından çok önemli. Örneğin çarşıdan alışveriş yaptık esnafa katkı sağlandı. Huzurlu ve güvenli bir ortamdaydık ve her şey ücretsizdi. Tüm belediyelere örnek olması dileğiyle.” diye konuştu.

“ÇOK HUZURLU VE GÜZEL ÜÇ GÜN GEÇİRDİK”

Karavanpark’ı çok beğendiklerini ve özellikle temiz olduğu için çok memnun kaldıklarını belirten Ömer-Leyla Şahin çifti, “ Karavanpark gerçekten çok güzel ve temiz bir yer. Burada bize evimizdeymiş gibi davranıldı çünkü duş var, lavabo var, atık boşaltma alanı bile düşünülmüş. Gerçekten çok memnun kaldık. Çok huzurlu ve güzel bir üç gün geçirdik. Her şey için belediye başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

YOĞUN İLGİYLE TERCİH EDİLİYOR

Bulgaristanlı olan ve hayatı karavanla geçmiş olan Armin Mazlum” Burası çok güzel. Çok memnun kaldık. Bu hizmet her yerde bulunmuyor. Tarsus Belediyesi’ne teşekkürler” dedi.

 

7 yaşında olan ve keyifli vakit geçirdiğini belirten Kayra Su Ünal ise,” Kardeşimle şelale kıyısında yürüyüş yapıyoruz, satranç oynuyoruz, top oynuyoruz. Burada çok eğlendik. Ben hiç sıkılmadım. Belediyemize teşekkür ederim, yeniden gelmek için babama ısrar edeceğim” diyerek sözlerini sonlandırdı.