Sivas Belediyesi tarafından il merkezindeki yaklaşık 7 bin ilkokul 1. sınıf öğrencisine bu yıl da okul ve beslenme çantası hediye edilecek. Uyum haftası çerçevesinde okulla buluşan öğrencilere çantaların dağıtımına başlandı.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, bu çerçevede Mehmetçik İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere okul ve beslenme çantalarını hediye etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bilgin ve Yener, başarı dileklerini iletti.
Öğrencilerle yakından ilgilenerek sevinçlerine ortak olan Başkan Bilgin, "Geçen yıl başlattığımız uygulamayı bu sene de devam ettiriyoruz. Yavrularımızın okul heyecanını paylaşmayı, ailelerimizin de bütçesine bir nebze olsun katkı sağlamayı maksatlıyoruz" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ise Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e eğitime ve eğitim alanındaki çalışmalara sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Bilgin ve Yener, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.