Tabletler, telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar arasında giderek daha karmaşık hale gelen bir alanda bulunuyor. Telefonlar daha güçlü hale geldikçe ve daha büyük ekranlar kazandıkça, dizüstü bilgisayarlar da hafiflemeye devam ediyor. Bununla birlikte, tablet üreticileri defne üzerinde durmuyorlar ve gördüğümüz daha yeni tabletlerin çoğu, performans açısından boşluğu doldurmaya çalışıyor ve belirli durumlarda, bazı görevleri hem telefonlardan hem de dizüstü bilgisayarlardan daha verimli bir şekilde ele alıyor. .

Tablet spektrumu da çeşitlidir. Amazon Fire HD 10 gibi ucuz modeller, mükemmel medya akış cihazları sağlarken, Microsoft'un çok yönlü Surface serisindekiler, isteğe bağlı, folio tarzı bir klavyeyle eşleştirildiğinde kolayca geçici dizüstü bilgisayarlar olarak hizmet verebilir. Sonra, Apple ekosisteminde (ve onun dışında pek çok kişi için) bir şey arayan herkesin başucu tableti haline gelen, her yerde hazır ve nazır iPad var.

Aşağıda, aşağıdakiler için anlaşmaları bir araya getirdik. bir dizi Android, iPadOS ve Windows tableti. Ayrıca işleri kolaylaştırmak için üreticiye göre anlaşmaları da paylaştık ve yeni indirimler ve indirimler kullanıma sunuldukça bu gönderiyi düzenli olarak güncellemeye devam edeceğiz.

İlgili

İşte şunlar: şu anda en iyi iPad fırsatları

iOS 15.4 artık Universal Control'ün iPad'lere ve Mac'lere gelmesiyle yayında

Apple tablet fırsatları

2020 iPad Air

Yeni bir iPad Air'in son duyurusu, Apple'ın son nesil selefi 2020 iPad Air'de önemli ölçüde indirim yapmasına yol açtı. Eski model Apple'ın inanılmaz hızlı M1 çipinden yoksun olabilir, ancak A14 Bionic işlemcisi hala bol miktarda güç sağlayabilir ve uygulamaların büyük çoğunluğu için yeterince hızlı olmalıdır. Tablet, Apple'ın Magic Keyboard gibi eklentileri kullanarak onu geçici bir dizüstü bilgisayara dönüştürmenize olanak tanıyan çeşitli iPad Air aksesuarlarıyla da uyumludur. 10.9 inçlik tablet, 2360 x 1640 ile müthiş bir Retina ekrana ve geniş bir renk gamına sahip, ayrıca şarj için bir USB-C bağlantı noktasından bahsetmiyorum bile. Normalde 599 ABD Doları, 64 GB, Wi-Fi donanımlı iPad Air şu anda Amazon ve Best Buy'da 499,99 ABD Doları karşılığında satışta ve bugüne kadarki en iyi fiyatıyla eşleşiyor. İncelememizi okuyun.

Sihirli Klavyeli ve Apple Kalemli Yeni iPad Air

2020 iPad Air (64GB, Wi-Fi)

500 $ 599 %17 indirim

2020 iPad Air, ekranın çevresinde daha ince çerçeveler içeriyor ve Touch ID parmak izi sensörünü güç düğmesine yerleştirdi, Bu, cihazın üst kısmında bulunur.

Amazon'da 500 ABD Doları Best Buy'da 500 ABD Doları