Tuzla Haber Gündem
HV
19 MART Salı 14:17

AK PARTİ’DEN SÜRPRİZ ADAY: İLKER KOÇAK

Ak Parti’de Mayıs ayında yapılacak seçimler için adaylık süreci devam ediyor. Bu süreçte adaylığını açıklayan bir isim de başarısı ve mütevazi kişiliği ile gönüllere taht kuran İnş. Müh. İlker KOÇAK oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2023 21:26   Güncelleme : 18-03-2023 11:35
AK PARTİ’DEN SÜRPRİZ ADAY: İLKER KOÇAK

Türkiye’nin aydınlık geleceğinin inşaası için “ YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ” diyen KOÇAK, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimler için Milletvekilliği aday adayı olarak başvurusunu yaptı.

İstanbul 1. Bölge içerisinde faaliyet ve çalışmaları ile tanıdığımız KOÇAK, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN liderliğinde Türkiye’nin ikinci yüzyılını inşaa edeceğimiz bu süreçte elimizi taşın altına koyduk ve bu hizmet yarışında biz de varız dedi.

İLKER KOÇAK KİMDİR?

1985 yılında Sivas’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Maltepe Küçükyalı Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı bölümünde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Teknikerliği bölümü bitirdi. Daha sonra Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2009 ve 2019 yılları arasında Tuzla Belediyesi Başkan danışmanlığı ve Yapı Kontrol Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2019 yılından bu yana Duhak inşaat bünyesinde Müteahhitlik, Proje ve Emlak danışmanlığı hizmetlerine devam etmektedir. 2002 seçimlerinde Sivas’ta, 2009 ve 2019 arasındaki tüm seçim çalışmalarında İstanbul’da faaliyetlerini yürütmüştür. İyi derecede İngilizce bilen KOÇAK, 1 kız babasıdır.

AdminAdmin

YORUMLAR